Anadolu Efes Alec Peters ile Vedalaştı!

Anadolu Efes Alec Peters ile Vedalaştı!

Sonlandırılan basketbol sezonunun lideri olan Anadolu Efes Alec Peters ile yollarını ayırdı. Gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başlayan Anadolu Efes Basketbol Takımının, bazı basketbolcularla sözleşme imzalarken bazı basketbolcularla da yollarını ayırdığı biliniyor.

Anadolu Efes Basketbol Takımında da artık bazı basketbolcularla da yolların ayrılmasına başladı. Bu kapsamda Amerika Birleşik Devletleri oyuncusu Alec Peters ile Anadolu Efes takımının yollarını ayırdığı ifade ediliyor. Bu yıldız oyuncusunun yerine Efes takımının kimi getireceği de önemli bir soru işareti olarak karşımıza çıkıyor.

Kulüpten Yazılı Açıklama Geldi

Anadolu Efes Alec Peters ile ilgili bir açıklama yayınlayarak, yetenekli oyuncusunun takımdan ayrıldığını duyurdu. Bu kapsamda verdiği emekten dolayı Alec Peters’e teşekkür eden lacivert beyazlı yönetim, yeni sezonda da kendisine başarılar diledi.

Korona virüs süreci sonrasında basketbol takımları da yeniden yapılanmaya gidiyor. Bu kapsamda Anadolu Efes Basketbol Takımı da Ergin Ataman’ın verdiği rapor doğrultusunda hareket etmeye başladı. Bu kapsamda Alec Peters ile de yolların ayrıldığı duyuruldu.

Güncel Yazılar