barcelona maçı

Anadolu Efes Barcelona maçı bugün

Anadolu Efes Barcelona maçı bugün  Anadolu Efes Barcelona’ya karşı! Bugün karşı karşıya maç yapacaklar. Süper lig de 1. sırada olan Anadolu Efes için bir diğer karşılanma Barcelona ile olacak. THY Euroleague’in 18. Haftasında kıyasına rekabet eden takım Anadolu Efes takımı 1.liği elinden bırakmak istemiyor. 

Barcelone ise THY Euroleague’in 18. Haftasında maçlar sonucu 3. sıraya yerleşmiş durumda. Anadolu Efes ise toplamda 14 galibiyet kazanmış 3 yenilgi almış durumda. Anadolu Efes in baş antrenörü Engin Ataman İspanya da 1. sıraya sıkı sıkı tutunacağını belirtti.  İspanyol takım Barcelona basketbol takımı baş antrenörü Stetislav Pesiic e olukça başarılı bir antrenörü ve VE ODA OLDUKÇA İDALI.  

Bu durum maçın heyecanlı ve çekişmeli olacağının habercisi olmakta. İspanyol takım Barcelona basketbol takımı önceki maçta mağlup olarak bitirdi. Ilk maçta kendi sahasına kaybettiği maçı şimdi onların sahasında kazanarak telafi edecek olan Anadolu Efes 1çliği elinden bırakmaya niyeti yok. 

Barcelona- Anadolu Efes maçı hangi kanalda, saat kaçta? 

Anadolu Efes, TSİ 23.00’te İspanya’nın FC Barcelona takımı yapacak le beIN SPORTS 3’ten canlı yayınlanacak. Maçın canlı skor takibi ve detaylar için http://anadoluefeshaber.com  Takip edebilirsiniz. Maç İspanya’da Barcelona’nın sahasında yapılacağından dolayı maçı yakinen izlemek oldukça zor. Ama yurtdışında bulunan vatandaşlar takıma destek olmak amaçlı yanlarında bulunmak isterler ise internet üzerinden ve bilet satış noktalarından bilet alabilir. Anadolu efes takımına destek olabilirsiniz. 

Anadolu Efes 676. Maçını İspanya da yapıyor.  

Kadrosu  

 8  Adam Hanga   
 21 Alejandro Abrines Redondo  
 22 Cory Higgins  
  Ibou Dianko Badji  
  Juan Ignacio Marcos  
 3 Kevin Pangos  
 24 Kyle Kuric  
 31 Leandro Bolmaro  
 23 Malcolm Delaney  
 33 Nikola Mirotic  
  Pau Ribas Tossas  
 18 Pere Oriola  
 10 Rolands Smits  
 32 Sergi Martinez  
 30 Victor Claver