Anadolu Efes 4 Farkla Kazandı

ING Basketbol Süper Ligi’nin 29. Haftasının erteleme maçında lider konumunda yer alan Anadolu Efes ligin ikinci sırasında yer alan Fenerbahçe Beko’nun sahasına 7 Mayıs Cuma günü konuk oldu. İki takım arasındaki bu mücadeleyi konuk takım Anadolu Efes, 84 – 88’lik skorla kazanan taraf oldu. Bu sonuç ile birlikte deplasmanda oynadığı maçı kazanan başantrenör Ergin Ataman önderliğindeki Anadolu Efes, bu seszon ING Basketbol Süper Ligi’nde 28. Galibiyetini elde etmiş oldu.

Öte yandan kendi sahasında oynadığı maçı kaybeden başantrenör Erdem Can yönetimindeki Fenerbahçe Beko ise bu sezon ING Basketbol Süper Ligi’nde 8. Mağlubiyetini almış oldu. İki takım arasında oynanan bu mücadeleni en skorer isimleri ise konuk takım Anadolu Efes’te attığı 21 sayı ile Krunoslav Simon, 15 sayı ile Adrien Moerman ve 14 sayı ile Ahmet Tuncer olurken; ev sahibi Fenerbahçe Beko’da attığı 20 sayı ile Marko Guduric, 15 sayı ile Berkay Candan ve 13 sayı ile Tarık Biberovic oldu.

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes Maçının Detayları

ING Basketbol Süper Ligi’nin 29. Haftasının erteleme maçında Ülket Spor ve Etkinlik Salonu’nda Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes kozlarını paylaştı. Mücadelenin birinici periyotunu Fenerbahçe Beko, 21 – 12 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci periyotunu da ev sahibi Fenerbahçe Beko, 41 – 35 önde kapattı. Maçın üüncü periyotunu da 64 – 62’lik skorla bir kez daha önde bitiren taraf sarı lacivertli takım oldu. Fakat mücadelenin dördüncü ve son periyotunu önde bitiren taraf ise 84 – 88’lik skorla konuk takım Anadolu Efes oldu.

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes Maçında Oyuncuların Sayı Dağılımı

ING Basketbol Süper Ligi’nin 29. Haftasının erteleme maçında Fenerbahçe Beko, kendi sahasında Anadolu Efes’e 84 – 88 yenildi. İki takım oyuncularının bu mücadele sonundaki sayı dağılımları ise şöyle oldu: Anadolu Efes’te Micic 9, Beaubois 3, Simon 21, Moerman 15, Sertaç Şanlı 2, Larkin 6, Yiğitcan Saybir 2, Tolga Geçim 7, Buğrahan Tuncer 14 sayı atarken; Fenerbahçe Beko’da Kenan Sipahi 8, Guduric 20, Tarık Biberovic 13, Barthel 7, Vesely 10, Melih Mahmutoğlu 5, Pierre 4, Berkay Candan 15, Ali Muhammed 2 sayı attı.